Kecskemét

Mit kaptam Pista bácsin keresztül?

Boobaa küldte be 2015. 01. 12., hétfő, 09:02 időpontban

(Re: Elhunyt Nagy István, Pista bácsi búcsúztatója)

A legtöbben talán úgy értik elsőre ezt a kérdést: mit kaptam Pista bácsitól?

Nos, mi kaptunk egy szekrénysort meg egy kanapét: mikor Nagykőrösről elköltöztek, nem akarták/nem tudták vinni magukkal – nekünk pedig akkortájt készítette az Úr-Isten a lakóhelyünket, ahol ezek a kézzelfogható emlékek is megtalálták a helyüket.

Kecskeméti Vadaskert

Hétfőn az ovisokkal a Kecskeméti Vadaskertben jártunk.

Boobaa 2011. 05. 12., csütörtök, 22:37
Negyedik kecskeméti Drupal használói találkozó (KDUG#4)

Pénteken az immár szokásosnak mondható helyszínen gyűltünk össze, ahol a Tankcsapda-koncert mellett megpróbáltuk az előadásokat is meghallgatni. Az eseményről videófelvétel is készült, bár sajnos a legeleje és a legvége lemaradt, illetve nem fért el a 4 GB-os SD kártyára.

Boobaa 2009. 11. 09., hétfő, 09:20

Szulyovszky-emlékpark

Boobaa küldte be 2009. 04. 19., vasárnap, 20:04 időpontban

Ebédre egy kedves szomszéd családot láttunk vendégül, akik kirándulni készültek a kecskeméti arborétumba. Mondtuk nekik, hogy egyrészt ott már jártunk, másrészt ebben a szép időben valószínűleg rengetegen vannak ott - menjünk egy kicsit messzebb. Így kerültünk a hetényegyházi Nyíri-erdőbe - Szulyovszky-emlékparkba, amit annak ellenére sem bántunk meg, hogy a végére előjött a fűallergiám.

Kecskeméti vadaspark

A hétvégén a Kecskeméti Vadasparkban jártunk.

Boobaa 2009. 02. 10., kedd, 08:58
KDUG #1

Ma délután megrendezésre került az első Kecskeméti Drupal Használói Találkozó. Összesen vagy nyolcan-tízen gyűltünk össze (remélem, Guszti majd tud mondani pontosabb számot); volt, aki 100 km-t utazott, hogy részt vehessen a rendezvényen. Sajnos a házigazda valamiért nem tudott eljönni, így egyrészt mindenki új volt a KIO-ban, másrészt nélkülöznünk kellett a kivetítő használatát.

Boobaa 2009. 01. 24., szombat, 21:27
Csalánosi parkerdő

Egy szép tavaszi szombaton a Csalánosi parkerdőt látogattuk meg. Érdekes, hogy bár az információs tábla szerint az erdő jelentős részét kecskeméti középiskolások ültették, mégis tudunk olyanról, aki bár abban az időben végzett, mégse tudta hová tenni.

Boobaa 2008. 05. 18., vasárnap, 18:34