Kecskemét

Mit kaptam Pista bácsin keresztül?

Boobaa küldte be 2015. 01. 12., hétfő, 09:02 időpontban

(Re: Elhunyt Nagy István, Pista bácsi búcsúztatója)

A legtöbben talán úgy értik elsőre ezt a kérdést: mit kaptam Pista bácsitól?

Nos, mi kaptunk egy szekrénysort meg egy kanapét: mikor Nagykőrösről elköltöztek, nem akarták/nem tudták vinni magukkal – nekünk pedig akkortájt készítette az Úr-Isten a lakóhelyünket, ahol ezek a kézzelfogható emlékek is megtalálták a helyüket.

Negyedik kecskeméti Drupal használói találkozó (KDUG#4)

Boobaa küldte be 2009. 11. 09., hétfő, 09:20 időpontban

Pénteken az immár szokásosnak mondható helyszínen gyűltünk össze, ahol a Tankcsapda-koncert mellett megpróbáltuk az előadásokat is meghallgatni. Az eseményről videófelvétel is készült, bár sajnos a legeleje és a legvége lemaradt, illetve nem fért el a 4 GB-os SD kártyára.

Szulyovszky-emlékpark

Boobaa küldte be 2009. 04. 19., vasárnap, 20:04 időpontban

Ebédre egy kedves szomszéd családot láttunk vendégül, akik kirándulni készültek a kecskeméti arborétumba. Mondtuk nekik, hogy egyrészt ott már jártunk, másrészt ebben a szép időben valószínűleg rengetegen vannak ott - menjünk egy kicsit messzebb. Így kerültünk a hetényegyházi Nyíri-erdőbe - Szulyovszky-emlékparkba, amit annak ellenére sem bántunk meg, hogy a végére előjött a fűallergiám.

KDUG #1

Boobaa küldte be 2009. 01. 24., szombat, 21:27 időpontban

Ma délután megrendezésre került az első Kecskeméti Drupal Használói Találkozó. Összesen vagy nyolcan-tízen gyűltünk össze (remélem, Guszti majd tud mondani pontosabb számot); volt, aki 100 km-t utazott, hogy részt vehessen a rendezvényen. Sajnos a házigazda valamiért nem tudott eljönni, így egyrészt mindenki új volt a KIO-ban, másrészt nélkülöznünk kellett a kivetítő használatát.