iskola

Informatika szakos tanár

Boobaa küldte be 2008. 07. 03., csütörtök, 19:02 időpontban

"Annyi balszerencse közt, oly sok viszály után" végre a végén pozitívan lepett meg az egyetem.

Múlt hét csütörtökön? pénteken? - mindegy - felhív egy hölgy: "Xné vagyok a TTIK-ról, jön a diplomaosztóra?" Mondom mi van? "Miért mennék? Nem kapok diplomát, lévén nincs nyelvvizsgám." Mire a hölgy: "Ja jó, köszönöm, viszonthallásra."

Húzós egy hét

Boobaa küldte be 2008. 05. 24., szombat, 18:10 időpontban

...volt ez.

Hétfőn tanulok ezerrel, csörög a főnök: itt egy szabályos kifejezés, illeszkedik-e rá a következő sztring. Mondom neked is jó reggelt, illeszkedik. A további négy feladatot már skype-on küldte a srác, akihez ment munkáért - álljon itt egyetlen példa.

Államvizsga: elhalasztva

Boobaa küldte be 2007. 06. 13., szerda, 22:43 időpontban

A sztori ott indul, hogy tavaly szeptemberben küldtem egy emailt a T. Ügyintézőnek: ugye csak azokat a tárgyakat kell teljesítenem már, amiket felvettem, és az általános tanári tárgyakból az előző diplomám alapján nem kell újra vizsgáznom, azok automatikusan teljesítettnek ismertetnek el? Válasz: "Jol tudja, a diplomaja alapjan nem kell ujra teljesitenie az emlitett targyakat." Mondom remek, ezek úgyis előfeltételei a tanítási gyakorlatnak és társainak, amiket még őszi félévben felvettem és teljesítettem, minden oké: egy-két vizsga, szakdogaírás és -védés, mehetek államvizsgázni, és utána már csak nyelvvizsga kell a diplomához.

Ütközések - már miért is ne?

Boobaa küldte be 2006. 02. 07., kedd, 11:02 időpontban

Miután kiderült, hogy abból a kemény három tárgyból, amit sikerült felvennem ebben a félévben, az egyik tárgy óráinak (akár előadás, akár gyakorlat szinten) kb. 80-85%-a ütközik a másik két tárggyal, már meg sem lepődöm azon, hogy az SDG bibliaismereti versenyére - mely idén egész hétvégés programot jelent a szomszédos Kecskeméten - megintcsak nem tudok úgy elmenni, ahogy szerettem volna, hiszen az első konzultáció Szegeden természetesen miért is lenne máskor, mint azon a hétvégén...

Mesterséges intelligencia - elsőre pipa

Boobaa küldte be 2006. 01. 28., szombat, 22:05 időpontban

Újabb jó hír: hármas lett a mestint. Kicsit tartottam tőle, lévén hétkredites tárgy (a 10 félév alatt összesen három ilyen volt - ha jól emlékszem, a másik kettő a diszkrét matek és az adatbázisok), no meg állítólag a tanár elhajtott már úgy Debrecenből Szegedre csak aláíratni lement diákot, hogy ma nincs jegybeírás... A lényeg, hogy megvan.